Vogten Staal
Vogten Staal taalkeuze NederlandsTaalkeuze DuitsTaalkeuze DuitsTaalkeuze Duits
Beitsen
Decoilen
Knippen & zetten
Slitten
Filmfragmenten:

play movie
play movie
Vogten Staal B.V.

Postbus 17
6240 AA Bunde
Ankerkade 85
6222NL Maastricht
T: +31 (0)43 363 20 00
F: +31 (0)43 363 46 06
E: Info@vogtenstaal.com

Staal in vrijwel iedere afmeting en nabewerking op het gewenste tijdstip geleverd
Door de grote voorraden die in Maastricht aangehouden worden (gemiddeld 60.000 ton) en de specialiteit die de groep heeft opgebouwd om zeer snel en ‘just in time’ te kunnen leveren, zijn vele staalverwerkende bedrijven in West Europa, Vogten als hun ‘externe’ magazijn gaan beschouwen.

Waarom zou de klant immers zélf grote, en dus kostbare voorraad en bedrijfsruimte aanhouden als hij vanuit ‘een extern’ magazijn op afroep binnen enkele uren of maximaal enkele dagen nagenoeg elke gewenste kwaliteit en afmeting aangeleverd kan krijgen?

Wanneer de door u gewenste materialen niet voorradig zijn, kunnen wij deze binnen een redelijke termijn, uit nieuwwalsing, aanbieden. Bekijk het filmfragment: Probleemloze levering.

Door jarenlang een netwerk op te bouwen is Vogten Staal ook in staat om producten aan te bieden tegen concurrerende prijzen, die extern bewerkt worden. Vogten Staal heeft omtrent deze contracten met Straalbedrijven, laser –en plasmasnijbedrijven, etc. Hierdoor zijn wij in staat uw bijna elke gewenste service te leveren.


In het hart van Europa

Vogten in het hart van EuropaNaast onze flexibele organisatie is ook de gunstige ligging van onze productielocaties aan water en snelweg van belang voor een uiterst snelle levering. Afnemers van Vogten vindt men dan ook in geheel Europa.

De Beatrixhaven in Maastricht is verbonden met meerdere waterwegen waardoor binnenschepen met een laadvermogen tot 2000 ton bijna dagelijks hun vracht lossen bij Vogten. Hiermee wordt de stap gezet, om de klant goed en snel van dienst te kunnen zijn met hoogwaardig plaatstaal.

Door een groot netwerk van tranportfirma’s waar mij mee samenwerken zijn wij in staat uw levering compleet tot aan uw huisdeur te leveren, tegen scherpe tarieven.


Bekijk het filmfragment: Vogten Staal - In het hart van Europa.Bewerkingsmethoden

Kies uit de volgende bewerkingen: beitsen, decoilen, knippen & zetten, slitten voor meer informatie.


  | © Vogten Staal | Disclaimer | Design: Buro Beeldvang |